نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند

رئیس مجلس لبنان گفت: «ما تجاوزات اخیر را در پیشگاه جامعه جهانی و کشور‌های ناظر توافق آتش‌بس به‌ویژه آمریکا قرار می‌دهیم تا هرچه سریع‌تر رژیم صهیونیستی را وادار به توقف فوری حملات خود کنند».
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 18
کد خبر: ۲۸۹۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نبیه بری، رئیس مجلس لبنان در واکنش به تجاوزات عصر امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان گفت تجاوزات رژیم صهیونیستی، فرصتی برای تحکیم وحدت موضع لبنانی‌ها در برابر سیاست‌های تجاوزکارانه اسرائیل بشمار می‌رود.  

وی ادامه داد این حملات، تعرضی آشکار به لبنان، حاکمیت ملی و ارتش این کشور و نیز به نیروهای حافظ صلح یونیفیل و مأموریت‌های محوله به آن‌ها محسوب می‌شود.

بری تصریح کرد ما تجاوزات اخیر را در پیشگاه جامعه جهانی و کشور‌های ناظر توافق آتش‌بس به‌ویژه آمریکا  قرار می‌دهیم تا هرچه سریع‌تر رژیم صهیونیستی را وادار به توقف فوری حملات خود کنند.

گفتنی است که رژیم صهیونیستی در ادامه اقدامات متجاوزانه خود در نقض توافق آتش‌بس با لبنان، عصر امروز حملات گسترده‌ای را به جنوب لبنان انجام داد. 

ارتش لبنان در واکنش به تجاوز متوالی رژیم صهیونیستی به خاک این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد تجاوزات اسرائیل باعث اختلال در حضور ارتش لبنان در جنوب این کشور و اجرای برنامه‌های آن در جنوب رودخانه لیتانی می‌شود.

در این بیانیه آمده رژیم صهیونیستی از آغاز آتش‌بس تاکنون بیش از 4500 مرتبه این توافق را نقض کرده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار